Digitalpro | misli na vreme™

Aktuelni projekti

Javni sat - Skoplje - FLATIRON

El. pošta Štampa PDF

U okviru izgradnje prestižnog poslovno-stambenog objekta FLATIRON po najsavremenijim standardima u Skoplju, kompanija ADORA INŽENJERING naručila izradu dvostranog javnog sata.

Ovaj javni sat ima ugupnu visinu od 530cm, prečnik sata je 123cm i dimenzije stope 70x70x130cm (ŠxDxV).

Sat pokreću inteligentni samo-podesivi mehanizmi sa baterijskim napajanjem i GPS sinhronizovani.

    

  

 

Javni sat - Andrijevica

El. pošta Štampa PDF

Ispred zgrade Opštine Andrijevica postavlje je 4-strani javni sat.

Sat poseduje inteligentne samo-podesive mehanizme sa GPS antenom. Mehanizmi se napajaju sa specijalnih LIT baterija što obezbeđuje neprekidno prikazivanje tačnog vremena i do 7 dana bez kontinualnog napajanja. LED osvetljenje noću osvetljava sat.

 

 

Javni sat - Smederevo - Rotari klub

El. pošta Štampa PDF

U saradnji fabrike dekorativnih svetiljki i stubova "Meteor d.o.o." i Digitalpro isporučen je javni gradski sat koji je postavljen između zgrade Glavne pošte i Vinskog grada u Smederevu, kao donacija članova Rotari kluba Smederevo.

Sat pokreću najmoderniji inteligentni samo-podesivi mikroprocesorski mehanizmi, sa step motorima i senzorima pozicije kaziljki. Mehanizmima upravlja centralna upravljačka jedinica sa GPS antenom koja obezbeđuju apsolutno tačno vreme. U slučaju nestanka napajanja sat prestaje da radi ali odmah po uspopstavljanju napajanja centralna upravljačke jedinica izvršiće proveru pozicija kazaljki, ponovnu proveru tačnog vremena od GPSa i korekciju kazaljki na tačno vreme.

LED osvetljenje obezbeđuje osvetljenje u nućnim satima.


Preuzeto sa:  sdportal.rs  |   03/12/2018

"- U ime Rotari kluba Smederevo zahvalio bih lokalnoj vlasti koja nam je omogućila da zajednički postavimo javni sat. Na ovaj način ulepšali smo naš grad, a to je dugogodišnja naša želja. Želim da zahvalim i našim prijateljima iz Rotari klub Kavadarci u Makedoniji, koji su pomogli postavljanje ovog sata – rekao je Marko Mitrašinović, predsednik Rotari kluba Smederevo.

U ime lokalne samouprave govorio je Bogoljub Spasojević, predsednik Skupštine Grada Smedereva.

– Zajedno smo realizovali ovaj projekat, ali je učešće Rotari kluba mnogo veće. Nije ovo vaša prva donacija. Sećam se da je postavljen spomenik Dositeju Obradoviću kod Gimnazije, a takođe, nedavno ste donirali kompjutere Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ na Carini. Zahvaljujem na ovom divnom satu, a sada će svaki građanin kada ovuda prođe, moći da sazna tačno vreme."

Preuzeto sa:  sdportal.rs  |   03/12/2018

 
 

Satovi za Dijagnostički centar Novi Pazar

El. pošta Štampa PDF

U novo-izgrađenom modernom objektu Dijagnostičkog centra u Novom Pazaru instaliran je Mobatime centralni sat sa GPS prijemnikom i 20 analognih samo-podesivih sporednih satova poslednje generacije.

 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL