Digitalpro | misli na vreme™

ELETRIFICIRANI ZVONICI I OPREMA ZA CRKVE

Church-equipment-banner

 

SISTEMI ZA AUTOMATSKO ZVONO

opste_karakteristike

U oblasti tornjskih satova i automatskih sistema zvonjenja zvona, Digitalpro se izdvaja zahvaljujući svojim partnerima svetskim liderima u oblasti.

Nudimo sveobuhvatna rešenja, uključujući glavne kontrolne jedinice, električne čekiće, satne mehanizme i prilagođene brojčanike.

tehnicke_karakteristike

KOMANDNA TABLAControl-panel

Kontrolna tabla je specijalno dizajniran za crkvena zvona, za ručno ili automatsko upravljanje zvonima.

Radio sinhronizovani sa GPS-om, kontroliše osvetljenje i grejanje, kao i brojčanik sata i zvona sa apsolutnom tačnošću vremena.

Takođe obezbeđuje kontrolu biranja zgrade.

 

MOTORNO ZVONAPeal-motor

Elektronski motorno zvono koristi elektroniku da vrati kvalitet ručnog zvonjenja zvona. Svako motorno zvono je opremljen mikroprocesorom koji stalno kontroliše pokrete zvona u fazama: starta, ljuljanja i kočenja.

To omogućava zvonu da se klati precizno bez obzira na temperaturu ili nivo vlage. Stepen ljuljanja je tačno kontrolisan da obezbeđivanje dosledno izvanredno otzvanjanje i da zaštiti zvono.

Ono čuva nosač zvona i zvonik: kotura ima sigurnosni sistem koji sprečava zvono da ode iz sekvence ili u povećanje amplitude. To znači da su napori koje se primenjuju na zvoniku i zidovima savršeno kontrolisani.

 

ELEKTROMAGNETNI ČEKIĆElectromagnetic-hammers

Elektromagnetni čekić i elektromagnetni čekić za sviranje melodije na zvonu se koristi za stvaranje odzanjanja tačnog vremena ili za odzvanjanje i zvučnih melodija.

Električni čekić se koristi za proizvodnju iste zavukove kao i za velika zvona.

Sviranje melodije ili zvonjenja za tačno vreme se kontroliše automatski ili ručno preko (Opus) komandne table.

 

UPRAVLJAČKA JEDINICA ZA ZVONO I MELODIJEControl-unit

Instalirana u zvoniku, upravljačka jedinica objedinjava sve električne spojeve što obuhvata i zaštitu svih elemenata (motore, vremenski sistem, rasvetu, itd.) u skladu sa standardima za niskovoltažne instalacije.

Ona je kontrolisana od strane Opus matičnog sata preko žičane veze ili HF radio veze.

Ona isključuje svu struju na zvoniku osim samih zvona. Ovo obezbeđuje maksimalnu sigurnost.

 

ELEKTRIČNI TAJMERI - MEHANIZMI SATOVAelectric-timers

Njihova robusna konstrukcija (idealna za spoljnu ugradnju) omogućava im da se prilagode različitim debljina zidova.

Oni su dizajnirani za opremanje brojčanika od 0,5 do 7 metara u prečniku sa nezaštićenim kazaljkama.

Podešavanje vremena je potpuno automatsko.

informacije

Zbog kompleksnosti vremenskih centara i NTP servera kao i faktora koji posredno ili neposredno utiču na odabir opreme, molimo Vas da kontaktirate Digitalpro za konkretne zahteve. Biće nam veliko zadovoljstvo da u najkraćem roku odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice.

ZA PROJEKTANTE I INVESTITORE USLUGE SAVETOVANJA SU BESPLATNE!

kontakt-centar-dugme

peal motora
Elektronski motora ljuska koristi elektroniku da povrati kvalitet ručnog zvona zvoni . Svaki motor ljuska je opremljen mikroprocesorom koji stalno kontroliše pokrete The Bell u svojim start , ljuljanje i kočenja faze .
To omogućava zvona da se klati precizno bez obzira na temperaturu ili nivo vlage . Stepen gibanja je tačno kontroliše da garantuje doslednu izvanrednog od klapskom i da zaštiti zvono .
Ona čuva zvonik i zvonik : kotura ima sigurnosni sistem koji sprečava zvono ide iz sekvence ili diže u amplitudi . To znači da su napori koje se primenjuju na zvoniku i zidovima savršeno kontroliše .